Apputveckling

Appar för alla!

En mobilapplikation, mobilapp eller bara app, är ett litet tillämpningsprogram för mobila enheter som smartphones och surfplattor. En app kan även utnyttja telefonens hårdvara som kamera, gps och inbyggda funktioner som till exempel adressboken. Vi utvecklar appar för de ledande plattformarna iOS, Android och Windows Phone.

Android

Android är en utav de ledande och mest använda operativsystemen för majoriteten av smartphones på dagens marknad.

Med varje uppdatering ökar dagligen också populariteten bland användarna. Den växande efterfrågan på Adroidenheter och appar har tvingat de flesta företag att ta deras produkter och tjänster ut på den mobila marknaden.

Nyckeln till framgång är en skräddarsydd app för din branch och vi på Weberfy hjälper er att ta steget. Vi utvecklar förstklassig utveckling och service med hjälp utav kreativa funktioner och unika idéer som dina kunder kommer ladda ner, installera och älska!

iOS

Iphoneälskare har alltid varit trogna sina Appleenheter. Det finns miljontals Appleanvändare och dessa laddar konstant ner nya appar och uppdateringar varje dag för att hålla sig informerade om marknaden.

iOS skickar regelbundet ut nya versioner till deras användare med uppdaterade funktioner och verktyg. De flesta företag har redan utvecklat deras skräddarsydda iOS-appar för att expandera deras klientel med hjälp utav den mobila marknaden. Det är väldigt vinstgivande att erbjuda sin verksamhet via en app, men för att det ska vara lönsamt är det viktigt att erbjuda en app med rätt funktioner för din branch och support från ett expertteam.

Vi på Weberfy hjälper dig att utveckla en skräddarsydd app med en kreativ design och de senaste funktionerna på marknaden.